Selecteer een pagina

Hypotheek Advies

Geachte relatie, Beste website bezoeker,

Bij een huis kopen komt veel meer kijken dan een hypotheek of een verzekering.
We hebben te maken met fiscaliteiten, belastingen en normen van banken en verzekeraars.

Einde rente vast periode.
En wanneer de contractueel vastgestelde rentetermijn van uw hypotheek is verlopen wordt het tijd om deze opnieuw vast te zetten. Een goed moment om opnieuw naar uw hypotheek te (laten) kijken. Als u iets wil veranderen kunt u het op dit moment boetevrij doen.

Eerste woonhuis
Een eerste huis kopen is voor veel jonge mensen niet meer te betalen. Bij een woning van € 150.000 heb je eigenlijk al een inkomen nodig van € 35.000 per jaar, dit is niet voor iedereen weggelegd. Het is daarom niet vreemd dat sommige ouders hun kinderen willen helpen bij de stap naar een eigen huis (borgstelling ouders). Geldverstrekkers spelen in op deze behoefte maar er zijn ook andere mogelijkheden. Daarnaast moet u rekening houden met fiscale wetgeving en risico’s.

Scheiding
Als je het huis gaat verdelen, of de hypotheek wilt verhogen, moet je langs de notaris. Dat kost geld. Je moet je huis waarschijnlijk opnieuw laten taxeren en je hypotheek veranderen. Dat doet de bank, maar ook dat kost geld. Het is al met al best een ingewikkelde toestand.

Met al het bovenstaande kunnen wij u helpen. Neem met ons contact op klik hier

Met vriendelijke groeten,
Advies Bureau Combee

Bas Combee