Selecteer een pagina

AFM

Onze vergunning bij de AFM is geregistreerd onder nummer 12017157. Voor meer informatie gaat u naar www.afm.nl

Erkend Hypothecair Planner

Waarom een Erkend Hypothecair Planner

De kwalificatie Erkend Hypothecair Planner is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP).
Het idee achter deze opleiding is dat de Erkend Hypothecair Planner bij de aankoop van een woning niet alleen naar de hypotheek kijkt maar juist naar de gehele financiële situatie van de koper. In opleidingstermen bevindt de Hypothecaire Planning zich hiermee – volgens de NVHP – tussen de opleiding voor Erkend Hypotheek Adviseur en de opleiding als Financieel Planner.
Voor meer informatie gaat u naar www.hypothecairplanner.nl

Kifid

Ons aansluitnummer bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening is 300.012596. Voor meer informatie gaat u naar www.kifid.nl

Erkend Financieel Adviseur

Waarom een Erkend Financieel Adviseur?

Bij een Erkend Financieel Adviseur bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van uw adviseur is altijd up-to-date. Het keurmerk wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

KVK

Wij staan bij de Kamer van Koophandel Noord Nederland geregistreerd onder nummer 01122206. Voor meer informatie gaat u naar www.kvk.nl

Erkend MKB Adviseur

Waarom een Erkend MKB-adviseur?

U werkt dagelijks aan het succes van uw bedrijf. Uw toekomst heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Maar u kunt ook met tegenslag te maken krijgen want er zijn ook risico’s. Het is goed om daar tijdig naar te kijken. Een Erkend MKB-adviseur helpt u daarbij. Zo’n geheel onafhankelijke adviseur werkt op basis van professioneel risicomanagement en wijst u op dingen waar u zelf nog helemaal niet over heeft nagedacht. Hij kijkt naar uw bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. En gaat dan samen met u na hoe u het beste met uw risico’s kunt omgaan. Zodat u zo min mogelijk hobbels tegenkomt en de toekomst van uw bedrijf niet in gevaar komt.