Selecteer een pagina

Nieuw rente voorstel

Wanneer de eerste contractueel vastgestelde rentetermijn van uw hypotheek is verlopen wordt het tijd om deze opnieuw vast te zetten. Een goed moment om opnieuw naar uw hypotheek te (laten) kijken.
Als u iets wil veranderen kunt u het op dit moment boetevrij doen.

Nieuw tarief
De hypotheekinstellingen willen uiteraard graag dat u blijft als klant. In de regel zal de hypotheekinstelling u enkele maanden voordat uw vaste rentetermijn afloopt hierover informeren. Doorgaans bieden ze direct een nieuw tarief aan dat over het algemeen gebaseerd is op de termijn die u al had. U hoeft echter niet op dit voorstel in te gaan.

Hypotheek revisie
Nu u toch voor nieuwe keuzes komt te staan met betrekking tot uw hypotheek is het verstandig om u opnieuw te verdiepen in de actuele hypotheekmarkt. U neemt uw hypotheek samen met mij  nog eens grondig door. Ook zal ik u op de hoogte brengen van vernieuwingen die voor u interessant zijn.

Omzetten of oversluiten
Het is mogelijk dat uw persoonlijke omstandigheden en wensen zijn veranderd. U kunt overwegen uw hypotheek om te zetten in een andere vorm of over te sluiten naar een andere hypotheekinstelling. Bij het aflopen van de rentevast periode kan dit zonder boete. U dient wel rekening te houden met mogelijke notaris-, taxatie- en advieskosten. Om op een verantwoorde wijze uw hypotheek aan te passen is het van belang goed de voor- en nadelen op een rijtje te zetten.

Aangezien wij met vrijwel alle hypotheekinstellingen zaken doen, kunnen wij uiteraard ook voor u de mogelijkheden op een rijtje zetten.

Het eerste gesprek (kennismaking) zijn voor onze kosten.

Actuele Rente:

Logo-advies-bureau-combee-mkb-hypotheek-verzekering