Selecteer een pagina

Recreatie

Recreatieverzekering voor zorgeloze vrije tijd

Wanneer u geniet van een welverdiende vakantie of lekker aan het varen bent op uw boot wilt u zich geen zorgen maken. Het kan echter gebeuren dat u toch tegen een schadegeval aanloopt. Met de recreatieverzekering sluit u in ieder geval uit dat u financiële zorgen van deze schade heeft. Advies Bureau Combee (ABC) biedt recreatieverzekeringen aan van diverse verzekeraars. Kiest u zelf de beste uit.

Doorlopende reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering bent u in één keer het hele jaar door verzekerd wanneer u op reis gaat. U hoeft niet meer op het laatste moment nog een reisverzekering af te sluiten om met een goed gevoel op reis te gaan. Dit heeft u al lang geregeld via ABC.

Caravanverzekering

U kunt via ABC een caravanverzekering aanvragen, maar op dezelfde pagina kunt u ook vouwcaravans en vouwwagens verzekeren. Geef zelf uw keuzes op en als u een verzekering heeft die bevalt dan kunt u deze direct afsluiten.

Bootverzekering

Uw boot is een belangrijk bezit en daarom is een bootverzekering geen overbodige luxe. Niet alleen is er regelmatig een groot financieel belang mee gemoeid maar ook is het uw ontspanning en vertier. Met een bootverzekering via ABC zorgt u ervoor dat uw belangen beschermd zijn tegen geheel of gedeeltelijk verlies of schade. U kunt een boot- of pleziervaartuigverzekering afsluiten voor zeilboten, (open)speedboten, motorboten, de inboedel daarvan en de bijbehorende trailer.