Selecteer een pagina

Volledig Casco dekking (Allrisk) (bestel-) autoverzekering.

Volledig Casco Dekking (Allrisk)
Allrisk is de meest uitgebreide cascodekking voor je Autoverzekering. Met de Casco Allrisk dekking ben je ook gedekt voor schade door aanrijding, botsing of van de weg raken. Of andere oorzaken van buitenaf die niet onder de Casco Beperkt dekking vallen. Bezitters van auto’s van 0 tot 6 jaar nemen meestal de WA aangevuld met een Casco Allrisk verzekering.

Wanneer kies je voor Casco Allrisk?
Voor een Casco Allrisk dekking betaal je meer premie dan voor alleen WA of Casco Beperkt. Of je je wel of niet Casco Allrisk moet verzekeren, hangt af van de leeftijd en waarde van je auto en het aantal schadevrije jaren.

Eigen risico
Je kunt een eigen risico kiezen. Het eigen risico is het bedrag dat je vann de schade aan je eigen auto zelf betaalt. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie!
Je hebt de keuze uit:

  • Geen eigen risico
  • € 150
  • € 250
  • € 500

Soms krijg je geen vergoeding
In sommige gevallen krijg je geen vergoeding. En je hebt een eigen risico voor de autoverzekering.

Je Volledig Casco (Allrisk) dekking afsluiten
Je autoverzekering snel en voordelig afsluiten regel je eenvoudig online. Ook als je liever belt kunnen we je verder helpen. Je sluit de verzekering af voor een jaar. Daarna kun je op elk moment opzeggen. Je hebt wel een opzegtermijn van maximaal een maand.